800Px Vanhan Rauman Kulttuuriymparisto. Kuvaaja: Wiki Loves Monuments, CC BY-SA 4.0 Sampo Kiviniemi 2013

Liitteet

Liikenteen avustusten selvityslomake

Voit ladata lomakkeen tästä

Perinnealusten ja kulkuvälineiden avustusten selvityslomakkeet 

Museoviraston myöntämän valtionavustuksen käytöstä tehdään selvitys, joka tulee toimittaa Museovirastoon avustuspäätöksessä mainittuun päivämäärään mennessä. 

Museovirasto maksaa avustuksen yhdessä erässä sen jälkeen kun avustuspäätöksessä mainitut työt ovat valmiit ja valvoja on ne hyväksynyt.

Selvitys avustuksen käytöstä tehdään asiointiliittymässä. Selvitykseen tulee liittää kirjallinen kuvaus avustuksen käytöstä. Voit ladata liitelomakkeen tietokoneellesi alta olevasta linkistä ja liittää sen asiointiliittymässä selvitykseesi. 

Selvityksen lisäksi tulee tehdä maksatuspyyntö, joka tehdään asiointiliittymässä. Selvityksen ja maksatuspyynnön voi lähettää samalla kertaa.  Avustusta ei voi pyytää maksatukseen ilman että on toimittanut avustuksen käyttöä koskevan selvityksen.   

Vuonna 2016 myönnettyjen perinnealusten avustusten maksatuspyyntölomakkeen voi ladata tästä

Jos haluat tehdä selvityksen 2016 jälkeen myönnetyn avustuksen käytöstä voit ladata lomakkeen Selvitys avustuksen käytöstä 

Kulkuvälineiden avustushakemusten pakolliset liitteet

Kulkuvälineiden restaurointiavustushakemus tehdään asiointiliittymässä. Hakemukseen pyydetään pakollisia liitteitä, joihin voi tutustua tässä 

pdf Liite 1 Kohteen tiedot (180 KB)  

pdf Liite 2 Restaurointisuunnitelma (162 KB)

Jos olet hakemassa avustusta ilma-aluksen restaurointiin voit ladata liitelomakkeen tästä 

pdf Perinneilma-aluksen huoltoilmoitus (54.8 KB)  

Voit ladata kaikki lomakkeet omalle tietokoneellesi, ja alkaa täyttämään niitä jo ennen kuin jätät hakemuksesi asiointipalvelussa.

Lisätietoja liitteiden täyttöön saa osoitteesta lvavustus@museovirasto.fi