Ilmoittaudu Teemapäiville 2022 - Museovirasto Ilmoittaudu Teemapäiville 2022

Ilmoittaudu Teemapäiville 2022

Ilmoittautuminen alkaa 15.9.2022 ja päättyy 28.10.2022.

2 päivän osallistumismaksu on 250 euroa (sis. alv 24 %) / osallistuja (sisältää kahden päivän seminaariohjelman sekä lounaat ja kahvit).

1 päivän osallistumismaksu on 180 euroa (sis. alv 24 %) / osallistuja (sisältää yhden päivän seminaariohjelman sekä lounaan ja kahvin).

Iltatilaisuus 30 euroa (sis. alv 24 %) / osallistuja, sisältää ruoan ja juoman.

Osallistumismaksun suorittaminen ilmoittautumisen yhteydessä ensisijaisesti luottokortilla. Mikäli luottokortilla maksaminen ei onnistu, osallistumismaksu on mahdollista hoitaa myös laskulla.

Ilmoittaudu Teemapäiville!

Museoalan Teemapäivien iltatilaisuus järjestetään Suomen kansallismuseossa ma 7.11.2022

Iltatilaisuuden hinta on 30 eur (sis. alv 24 %) sisältäen ruoan ja juoman. Iltatilaisuuteen ilmoittaudutaan Teemapäivien ilmoittautumislomakkeella.

Sitovat ilmoittautumiset 28.10.2022 mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % Museoalan Teemapäivien osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautuminen perutaan vasta seminaaripäivänä tai sen jälkeen, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli seminaariin ilmoittautunut on estynyt osallistumasta seminaariin, voi organisaatio vaihtaa osallistujaa maksutta ilmoittamalla siitä etukäteen seminaarin järjestäjälle.

Mikäli ilmoittautuminen perutaan kokonaan sairastumisen vuoksi, järjestäjä varaa oikeuden pidättää osallistumismaksusta toimistokulut. Tässä tapauksessa ole yhteydessä järjestäjiin osallistumismaksun palauttamiseksi.

Peruutukset, muutokset ja muut huomiot osoitteeseen: teemapaivat@museovirasto.fi.