Vaunuvaja 12 Web

Museoviraston asiakaspalvelupisteet kiinni 31.3. asti

Museovirasto

Koronavirustilanteen vuoksi Museoviraston kuvakokoelmien, kirjaston, arkiston ja arkeologisten kokoelmien tutkijasali ja tutkijahuoneet sekä kirjaston asiakastilat ovat suljettuina 30.11.2020 – 31.3.2021. Asiakaspalvelussamme voi olla viivettä ja rajoituksia.

Kirjasto

Asiakaspalvelu kasvokkain ja omatoimiasiointi Museoviraston kirjastossa on keskeytetty 31.3. asti. Tutkimuksen ja opiskelun tarpeisiin välttämättömät lainat toimitetaan ennakkovarausten perusteella.

Kirjasto palvelee rajoitetusti 7.1. alkaen.

Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella ja lue lisäohjeistusta kirjaston verkkosivuilta.

Arkisto ja kokoelmat

Tutkijasali ja tutkijahuoneet ovat suljettuina 30.11.2020 – 31.3.2021.
Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella:

Kirjaamo

• Kirjaamon asiakaspalvelu on tavoitettavissa ma–pe klo 9–15
  • kirjaamo@museovirasto.fi, p. 0295 33 6080
  • Asiakirjat voi tarvittaessa toimittaa arkisin klo 8.00–16.15 Valvomoon, Sturenkatu 2a, 00510 Helsinki
  • Suositamme voimakkaasti, että asiakirjat toimitetaan Kirjaamoon sähköisesti.

Muut palvelut ja tapahtumat

Museoviraston lähiaikojen tapahtumat järjestetään verkossa.

Kansallismuseo, Tamminiemi ja Hämeen linna ovat suljettuina 31.3.2021 saakka yleisen koronavirustilanteen vuoksi.

Suomen merimuseossa kävijämäärä rajoitetaan toistaiseksi korkeintaan kymmeneen museovieraaseen kerrallaan.

Tarkempia tietoja Suomen kansallismuseon verkkosivuilla.

Museoviraston yhteystiedot
Museoviraston kirjaston palvelut