Maalaus huivipäisestä naisesta konservoitavana.

Avoimet työpaikat

Museovirasto tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä kulttuuriperinnön ja museoalan ammattilaisille.

Museovirasto on kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, viranomainen, palvelujen tuottaja ja toimialansa kehittäjä. Museovirasto vastaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ympäristön, arkeologisen kulttuuriperinnön ja rakennusperinnön sekä kulttuuriomaisuuden suojelusta yhdessä muiden viranomaisten ja muun museolaitoksen kanssa. Kulttuuriympäristötiedon lisäksi virasto hallinnoi arkeologisia kokoelmia, mittavia kuvakokoelmia sekä arkistoa.

Museoviraston työpaikkoja ilmoitetaan ja haetaan pääsääntöisesti Valtiolle.fi-palvelussa. Museoviraston avoimet tehtävät Valtiolle.fi-sivustolla

Lyhyempiä tehtäviä julkaistaan tällä sivulla, ja niitä haetaan kunkin ilmoituksen ohjeen mukaan.

Haemme Suomen kansallismuseoon näyttelytuottajaa. Tehtävässä vastaat yhdessä näyttelypäällikön ja näyttelytiimin kanssa monipuolisen näyttelyohjelmiston tuottamisesta ja toteuttamisesta Kansallismuseoon sekä muihin Suomen kansallismuseon kohteisiin. Tehtäviisi kuuluu näyttelyprojektien projektinhallinta, konseptointi ja kokonaisuuden suunnittelu yhteistyössä mm. suunnittelijoiden, kuraattorien, käsikirjoittajien sekä asiantuntijoiden kanssa.

Hae viimeistään 8.12.2023 15.00.

Lisätiedot ja hakuohjeet Valtiolle.fi-palvelussa.