Maalaus huivipäisestä naisesta konservoitavana.

Avoimet työpaikat

Museovirasto tarjoaa kiinnostavia työtehtäviä kulttuuriperinnön ja museoalan ammattilaisille.

Museovirasto on kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, viranomainen, palvelujen tuottaja ja toimialansa kehittäjä. Museovirasto vastaa kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ympäristön, arkeologisen kulttuuriperinnön ja rakennusperinnön sekä kulttuuriomaisuuden suojelusta yhdessä muiden viranomaisten ja muun museolaitoksen kanssa. Kulttuuriympäristötiedon lisäksi virasto hallinnoi arkeologisia kokoelmia, mittavia kuvakokoelmia sekä arkistoa.

Museoviraston työpaikkoja ilmoitetaan ja haetaan pääsääntöisesti Valtiolle.fi-palvelussa. Museoviraston avoimet tehtävät Valtiolle.fi-sivustolla

Lyhyempiä tehtäviä julkaistaan tällä sivulla, ja niitä haetaan kunkin ilmoituksen ohjeen mukaan.

Museovirastossa erilaisuus on työyhteisön voimavara. Sitoudumme tarjoamaan eri alojen ammattilaisille työpaikan, joka kunnioittaa jokaisen yksilön arvoja ja oikeuksia. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia ja sukupuoli-identiteettejä edusstavia sekä eri kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Museovirastoon haetaan juristia määräaikaiseen virkasuhteeseen 2.9.2024–1.6.2025. Virka tulee todennäköisesti myöhemmin vakituisena täytettäväksi.

Hakuaika päättyy 22.7.2024 klo 15.

Lisätietoa ja hakuohjeet Valtiolle.fi-palvelussa.