Avoimet työpaikat

Intendentti määräaikaiseen virkasuhteeseen Museoviraston Kulttuuriympäristöpalvelut -osastolle

Tehtävän kuvaus

Haemme Museoviraston Kulttuuriympäristöpalvelut -osastolle intendenttiä määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 01.04.2019 - 31.12.2019.
Toimit Länsi-Suomen kulttuuriympäristöpalvelut -yksikössä restauroinnin asiantuntijana. Tehtävänäsi on vastata toiminta- alueen rakennusperinnön suojelua turvaavista asiantuntija- ja viranomaistehtävistä restauroinnin ja korjausrakentamisen osalta. Tehtävään sisältyy toimintaympäristön seuraaminen, Museoviraston entistämisavustusten valvontaa ja niiden käytön ohjausta, korjausrakentamisen ja restauroinnin neuvontaa, tietojärjestelmien sisällön ylläpitoa, osallistumista alan koulutukseen, viestintään ja sidosryhmäyhteistyöhön.
Jos etsit merkityksellistä työtä kiehtovassa toimintaympäristössä, tule meille. Tarjoamme kannustavan ja vilkkaan asiantuntijayhteisön, osaavat yhteistyökumppanit sekä monipuolisen tehtävänkuvan korvaamattoman kulttuuriperinnön parissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset
Tehtävässä ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Hakijalta odotamme
Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai korkeakoulututkinto (yamk, amk). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää ja mahdollisimman monipuolista perehtyneisyyttä rakennettuun kulttuuriympäristöön, restauroinnin periaatteisiin ja korjausrakentamisen käytäntöihin sekä rakennustekniikkaan ja -materiaaleihin.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisyyttä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Lisäksi edellytetään riittävää kielitaitoa, esiintymis-, ilmaisu- ja neuvottelutaitoja sekä tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan tuntemusta.
Eduksi luetaan alan jatko ja täydennyskoulutus, muu täydentäviä valmiuksia antava kouluttautuminen tai työkokemus sekä muu perehtyneisyys viraston toimialaan ja sitä koskevaan lainsäädäntöön.

Työssä tarvittava kielitaito
Kielitaidon osalta edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Määräaikainen
Työaika: Virastotyöaika
36 h 45 min/vko
Tehtävä alkaa: 1.4.2019
 
Tehtävä täytetään 1.4.2019 lukien tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.
Määräaikainen, päättyy: 31.12.2019 Määräaikaisuuden syy on projektiluontoinen työ. Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot
Hae viimeistään: 7.3.2019 16:15
ID: 29-63-2019

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.
Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen Museoviraston kirjaamo, PL 913, 00101 Helsinki. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 9 (3188,01 euroa/kk) mukaan. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemukseen ja suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa Museoviraston palkkausjärjestelmäsopimuksen mukaisesti.

Edut
Virastossa on käytössä joustavat työaikaliukumat, saldovapaa-järjestelmä sekä työaikapankki-järjestelmä.

Tehtävä
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä

Helena Taskinen, yli-intendentti, puh. 0295 33 6281, helena.taskinen@museovirasto.fi

Toimipiste
Museovirasto Sturenkatu 2a 00510 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haemme Seurasaaren ulkomuseoon suomalaisen kansanperinteen ja iloisen asiakaspalvelun sydämen asiakseen kokevia kausityöntekijöitä

Museoapulaista ulkomuseon toimistoon ajalle 15.4.-4.10.2019. Tehtäviin kuuluu museon rahaliikenteen hoito, tilitykset, inventaariot, laskujen ja tilastojen laatiminen, museon viestintään osallistuminen sekä muut toimistotehtävät ja myyntityö. Hakijan eduksi lasketaan museoalan opinnot, kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, kielitaito sekä yleisimpien toimisto-ohjelmien (Excel, Word) hallinta. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat pääsääntöisesti arkipäivisin. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 mukainen (1765,20 €/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Museoapulaista ajalle 15.4.-15.9.2019. Tehtäviin kuuluu museon kesäkauden tapahtumien järjestäminen ja niihin osallistuminen sekä yleisiä avoinnapito-, viestintä- ja toimistotehtäviä. Hakijalta edellytetään museoalan opintoja, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä hyvää käytännön kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti) ja valmiutta pitää opastettuja kierroksia. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat pääsääntöisesti arkipäivisin. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 mukainen (1765,20 €/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Vahtimestaria ajalle 1.4.-31.10.2019. Tehtäviin kuuluu ulkomuseon vahtimestarin tehtävät, kuten osallistuminen perusnäyttelyn pystytykseen keväällä ja purkamiseen syksyllä, museoalueen vartiointi- ja valvontatehtävät, kuljetustehtäviä sekä osallistuminen museon ulkoalueiden hoitoon. Ajokortti on välttämätön. Aikaisempi vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi, samoin aktiivinen ote sekä aloite- ja yhteistyökyky. Työaika on 38,75 tuntia viikossa. Vapaapäivät ovat lauantai ja sunnuntai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 mukainen (1765,20 €/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Museokaupanhoitajaa ajalle 23.4.-18.10.2019. Tehtäviin kuuluu museokaupan toiminnan aloittamiseen liittyvät tehtävät, myyntityö, somistus ja tilitysten teko sekä informaation antaminen museokävijöille. Hakijan eduksi katsotaan myyntityökokemus, kielitaito sekä innostunut ja aktiivinen ote työhön. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat museon avoinnaoloaikana (15.5. – 15.9.) maanantai ja tiistai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 103 mukainen (1606,30€/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Vahtimestaria (kesävahtimestari) ajalle 15.5.-15.9.2019. Tehtäviin kuuluu vartiointi- ja valvontatehtävät, puutarhan ja pihojen hoito sekä kuljetustehtäviä. Ajokortti on välttämätön. Aikaisempi vastaava työkokemus katsotaan hakijalle eduksi, samoin aktiivinen ote sekä aloite- ja yhteistyökyky. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 103 mukainen (1606,30€/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Museoapulaista ajalle 1.4.-31.10.2019. Tehtäviin kuuluu osallistuminen keväällä perusnäyttelyn pystytykseen, siivoukseen sekä museoesineiden paikoilleen laittoon. Kesällä toimeen kuuluu museo- ja näyttelytilojen siivous. Syksyllä toimeen kuuluu osallistuminen perusnäyttelyiden purkamiseen talven ajaksi. Hakijalta edellytetään kokemusta museotyöstä. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat lauantai ja sunnuntai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 103 mukainen (1606,30€/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Museoapulaista ajalle 2.5.-31.5.2019 ja 2.9.-30.9.2018. Tehtäviin kuuluu osallistuminen keväällä perusnäyttelyn pystytykseen, siivoukseen sekä museoesineiden paikoilleen laittoon. Syksyllä toimeen kuuluu osallistuminen perusnäyttelyn purkamiseen talven ajaksi. Hakijalta edellytetään kokemusta museotyöstä. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat lauantai ja sunnuntai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 103 mukainen (1606,30€/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojaa museotilojen siivoukseen ajalle 1.6.-31.8.2019. Hakijalta edellytetään kokemusta siivoojan työstä. Eduksi katsotaan kokemus museon siivouksesta. Viikkotyöaika on 38,75 tuntia viikossa, viitenä päivänä viikossa. Vapaapäivät ovat lauantai ja sunnuntai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 102 mukainen (1555,93 €/kk). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Oppaita (3) ajalle 8.5.-15.9.2019 pitämään opastettuja kierroksia museoalueella. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen museon avoinnapitotoimintaan, myyntityöhön sekä muihin tehtäviin tarvittaessa. Hakijoilta edellytetään opaskokemusta, hyvää kielitaitoa sekä suomalaisen kulttuurin tuntemusta. Kielet: suomi ja ruotsi sekä englanti, saksa tai venäjä. Viikkotyöaika on 31,25 tuntia, viitenä päivänä viikossa, vapaapäivät pääsääntöisesti arkipäivinä. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 (1765,20€) mukaisesta palkasta 80,65 % 1423,63 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Opasvartijoita museotaloihin ajalle 15.5.-15.9.2019 (10) ja 1.6.-31.8.2019 (5). Tehtäviin kuuluu alueen vartiointi, opastus museotaloissa ja tarvittaessa opastettujen kierrosten pitäminen sekä osallistuminen käsityönäytöksiin ja muuhun elävöittämistoimintaan. Hakijoilta toivomme suomalaisen kulttuurin tuntemusta, kielitaitoa ja mielellään käsityötaitoja. Viikkotyöaika on 31,25 tuntia, viitenä päivänä viikossa, vapaapäivät pääsääntöisesti arkipäivinä. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 102 (1555,93€) mukaisesta palkasta 80,65 % 1254,85 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Lippukassanhoitajaa ajalle 8.5.-15.9.2019. Tehtäviin kuuluu myyntityön ja tilitysten lisäksi informaation antaminen Seurasaaressa kävijöille. Hakijan eduksi katsotaan kokemus myyntityöstä, kielitaito sekä innostunut ja aktiivinen ote asiakaspalveluun. Viikkotyöaika on 35 tuntia, viitenä päivänä viikossa, vapaapäivät ovat keskiviikko ja torstai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 103 (1606,30€) mukaisesta palkasta 90,32 % 1450,81 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.  

Lippukassan- ja museokaupanhoitajan vapaapäivien sijaista ajalle 15.5.-15.9.2019. Tehtäviin kuuluu myyntityön ja tilitysten lisäksi informaation antaminen Seurasaaressa kävijöille. Hakijan eduksi katsotaan myyntityökokemus, kielitaito sekä innostunut ja aktiivinen ote työhön. Viikkotyöaika on 35 tuntia, viitenä päivänä viikossa, vapaapäivät ovat perjantai ja lauantai. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 103 (1606,30€) mukaisesta palkasta 90,32 % 1450,81 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään 8.3. 2019 klo 16 mennessä osoitteeseen: Suomen kansallismuseo, Mikko Teräsvirta, PL 913, 00101 Helsinki tai sähköpostilla mikko.terasvirta@kansallismuseo.fi Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemuksia ei palauteta.

Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”Seurasaaren kesätyöhakemus” ja haettavan tehtävän nimi. Mikäli sama henkilö hakee useampaan kuin yhteen Seurasaaren ulkomuseon avoimeen tehtävään, voi hakemuksen tehdä yhdellä sähköpostilla tai yhdellä kirjeellä. Haettavien tehtävien tulee kuitenkin käydä selkeästi hakemuksesta ilmi.

Lisätietoja tehtävistä antaa intendentti Mikko Teräsvirta (mikko.terasvirta@kansallismuseo.fi) puh. 0295 33 6374

Haemme Tamminiemen museoon suomalaisen lähihistorian ja laadukkaan asiakaspalvelun sydämen asiakseen kokevia kausityöntekijöitä

Oppaita (2) ajalle 3.4. – 29.9.2019 hoitamaan museon yleisö- ja ryhmäopastuksia. Tehtäviin kuuluu osallistuminen myös muuhun museon asiakaspalveluun. Hakijoilta edellytetään hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi) sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja opastamisesta. Eduksi katsotaan poliittisen historian, Suomen historian sekä yleisen historian opinnot. Työviikko on viisipäiväinen, vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai, jolloin museo on suljettu. Työaika on 30 tuntia viikossa ja kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 (1765,20€) mukaisesta palkasta 77,42 % 1366,61 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään 8.3.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen: Suomen kansallismuseo, Mikko Teräsvirta, PL 913, 00101 Helsinki tai sähköpostilla mikko.terasvirta@kansallismuseo.fi. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemuksia ei palauteta.

Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”Tamminiemen kesäopas”.

Lisätietoja tehtävistä antaa intendentti Mikko Teräsvirta (mikko.terasvirta@kansallismuseo.fi) puh. 0295 33 6374

Haemme Hvitträskiin arkkitehtuurin ja laadukkaan asiakaspalvelun sydämen asiakseen kokevia kausityöntekijöitä

Oppaita (3) ajalle 2.5. – 29.9.2019 hoitamaan museon yleisö- ja ryhmäopastuksia. Tehtävään kuuluu osallistuminen myös muuhun museon asiakaspalveluun ja avustamiseen museokaupassa sekä lipunmyynnissä. Lisäksi oppaat valvovat museon tiloja ja huolehtivat tarvittaessa siisteydestä. Hakijoilta edellytetään hyvää kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi) sekä kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja opastamisesta. Eduksi katsotaan museoaineiden opinnot. Työviikko on viisipäiväinen, vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai, jolloin museo on suljettu. Työaika on 30 tuntia viikossa ja kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 (1765,20€) mukaisesta palkasta 77,42 % 1366,61 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään 8.3.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen: Suomen kansallismuseo, Mikko Teräsvirta, PL 913, 00101 Helsinki tai sähköpostilla mikko.terasvirta@kansallismuseo.fi Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Hakemuksia ei palauteta.

Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”Hvitträskin kesäopas”.

Lisätietoja tehtävistä antaa intendentti Mikko Teräsvirta (mikko.terasvirta@kansallismuseo.fi) puh. 0295 33 6374

Hämeen linnaan, Vankilaan, Olavinlinnaan ja Louhisaareen haetaan kesäoppaita

Hämeen linna ja Vankila  

Oppaita ajalle 2.5.–30.9.2019, 2.5.–31.8.2019 ja 3.6.–11.8.2019. Oppaan toimeen kuuluvat opastaminen, lapsille suunnatuilla kierroksilla työskentely, näyttelyvalvonta, työskentely lipunmyynnissä ja museokaupassa sekä muut linnan ja vankilamuseon toimintaan ja avoinna pitoon liittyvät tehtävät. Kuukaudessa on vähintään 14 työpäivää. Tuntipalkka on 10,83 € (palkkaryhmä 104). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Työpäivän pituus on 2.–31.5. arkisin klo 10–16 ja viikonloppuisin klo 11–16, 1.6.–31.8. päivittäin klo 10–17 ja 1.–30.9. ti-pe klo 10–16 ja viikonloppuisin klo 11–16.  

Hakijoiden edellytetään puhuvan suomen/ruotsin kielen lisäksi hyvin kahta muuta kieltä, joista toisen tulee olla ruotsi/suomi, englanti, saksa tai venäjä. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Hakijan tulee olla ylioppilastutkinnon suorittanut. Hakijalle katsotaan eduksi historian, taidehistorian tai arkeologian opinnot. Oppaat osallistuvat pakolliseen koulutukseen ennen työsuhteen alkamista.  

Vapaamuotoisten hakemusten liitteineen tulee olla perillä viimeistään 8.3.2019 klo 16.00. Hakemuksesta tulee käydä ilmi kielitaito, koulutus ja työkokemus. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteella jouni.marjamaki@kansallismuseo.fi tai postitse osoitteella Kansallismuseo, Jouni Marjamäki, PL 913, 00101 Helsinki. Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”opas Hämeen linnaan ja Vankilaan”. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun.  

 

Olavinlinna  

Oppaita ajalle 2.5.–30.9.2019, 2.5.–31.8.2019, 1.6.–31.8.2019 ja 3.6.–11.8.2019. Oppaan toimeen kuuluvat opastaminen, lasten työpajassa työskentely, lapsille suunnatuilla kierroksilla työskentely, näyttelyvalvonta, työskentely lipunmyynnissä ja museokaupassa sekä muut linnan toimintaan ja avoinna pitoon liittyvät tehtävät. Kuukaudessa on vähintään 14 työpäivää. Tuntipalkka on 10,83 € (palkkaryhmä 104). Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan.

Työpäivän pituus on 2.–31.5. arkisin klo 10–16 ja viikonloppuisin klo 11–16, 1.6.–31.8. päivittäin klo 11–18 ja 1.–30.9. arkisin klo 10–16 ja viikonloppuisin klo 11–16.  

Hakijoiden edellytetään puhuvan suomen/ruotsin kielen lisäksi hyvin kahta muuta kieltä, joista toisen tulee olla ruotsi/suomi, englanti, saksa tai venäjä. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Hakijan tulee olla ylioppilastutkinnon suorittanut. Hakijalle katsotaan eduksi historian, taidehistorian tai arkeologian opinnot. Oppaat osallistuvat pakolliseen koulutukseen ennen työsuhteen alkamista.  

Vapaamuotoisten hakemusten liitteineen tulee olla perillä viimeistään 8.3.20198 klo 16.00. Hakemuksesta tulee käydä ilmi kielitaito, koulutus ja työkokemus. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteella jouni.marjamaki@kansallismuseo.fi tai postitse osoitteella Kansallismuseo, Jouni Marjamäki, PL 913, 00101 Helsinki. Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”opas Olavinlinnaan”. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun.

 

Louhisaaren kartanolinna

Oppaita ajalle 15.5.–31.8.2019. Oppaan toimeen kuuluvat opastaminen, näyttelyvalvonta, työskentely lipunmyynnissä ja museokaupassa, siivoaminen sekä muut linnan toimintaan ja avoinna pitoon liittyvät tehtävät.

Työajan pituus molemmissa tehtävissä on 33,75 tuntia viikossa. Kuukausipalkka on palkkaryhmän 104 (1 765,20) mukaisesta palkasta 87,10 % 1 537,49 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan ilta-, pyhä- ja viikonloppulisää valtion yleisen työehtosopimuksen mukaan. Vapaapäivät ovat pääsääntöisesti arkipäivisin.

Hakijoilta edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin, englannin tai saksan kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Eduksi katsotaan museoaineiden opinnot ja opastuskokemus sekä ajokortti. Oppaat osallistuvat pakolliseen koulutukseen ennen työsuhteen alkamista.

Vapaamuotoisten hakemusten liitteineen tulee olla perillä viimeistään 8.3.2018 klo 16.00. Hakemuksesta tulee käydä ilmi kielitaito, koulutus ja työkokemus. Hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteella jouni.marjamaki@kansallismuseo.fi tai postitse osoitteella Kansallismuseo, Jouni Marjamäki, PL 913, 00101 Helsinki. Kuoreen/sähköpostiin merkintä ”opas Louhisaareen”. Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta. Osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun.

Lisätietoja kaikista tehtävistä antaa intendentti Jouni Marjamäki, jouni.marjamaki@kansallismuseo.fi, puh. 0295 33 6344

Langinkosken keisarilliselle kalastusmajalle haetaan kesäkaudelle 2019 kolmea opasta

Oppaan tehtäviin kuuluu Langinkosken museoalueen valvonta, opastus ja opastettujen kierrosten pitäminen. Tehtäviin kuluu myös asiakaspalvelutehtäviä ja avoinnapitoon liittyviä päivittäisrutiineja. Hakijoilta toivotaan Suomen historian tuntemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reippautta, esiintymisvalmiutta sekä erityisesti monipuolista kielitaitoa: edellytyksenä on sujuva suomen ja englannin kielitaito sekä erinomainen venäjän kielitaito. Saksan ja ruotsin sujuva kielitaito sekä muu mahdollinen kieliosaaminen katsotaan eduksi. Hakijoilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää.

Tehtävät ovat kausiluontoisia.  Kahta opasta haetaan osa-aikaiseen työhön ajalle 29.4.-31.8. (tai töiden aloitusajankohta erillisen sopimuksen mukaan). Osa-aikaisessa työssä viikoittainen työaika on n. 20h.

Yhtä opasta haetaan kokoaikaiseen työhön ajalle 29.4.-31.8.  Kokoaikaisen oppaan viikkotyöaika on 38 h 45 min.

Oppaan tuntipalkka on 10,83 € (palkkaryhmä 104). Työpaikka sijaitsee Kotkan Langinkoskella.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää liitteineen 15.3.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Suomen merimuseo, Tornatorintie 99 A, 48100 KOTKA tai sähköpostilla pia.paukku@kansallismuseo.fi. Kuoreen tai sähköpostiviestiin merkintä "Langinkoski". Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa intendentti Pia Paukku puh. 0295 33 6480 tai pia.paukku@kansallismuseo.fi . Tiedustelut puhelimitse vain 4.-8.3. klo 11-16 välillä.