Kauppalaivastotietokanta

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua Suomen kauppalaivastotietokantaa: http://kauppalaiva.nba.fi/ ja on laadittu 4.12.2020. Verkkosivusto on julkaistu 2007. Olemme tehneet saavutettavuusarvion itse 4.12.2020.

Suomen kansallismuseo pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) mukaisesti.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Sivusto ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen. Kontrasti ei ole riittävä kaikissa kohdissa. Otsikkotasot eivät ole kaikilta osin johdonmukaiset. Kaikkia sivun alueita ei ole merkitty.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuus@museovirasto.fi

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Teemme Museovirastossa/Suomen kansallismuseossa jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Saavutettavuuspuutteet pyritään korjaamaan niin pian kuin resurssimme sen mahdollistavat.

Tarjoamme myös tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Verkkosivuillamme on saatavissa useita yhteystieto-osoitteita ja voit asioida myös puhelimitse tai sähköpostitse.