Ajankohtaisia hankintoja

Ennakkoilmoitus: Kuvapalvelu- ja kuvamyyntijärjestelmän hankinta

Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMAssa ilmoitusnumerolla 2018-013573.

Tämä on ennakkoilmoitus tulevasta hankinnasta. Tulevan hankinnan tavoitteena on saada aikaan Museoviraston ja Turun museokeskuksen yhteinen kuvapalvelu- ja kuvamyyntijärjestelmä. Päävastuullisena hankinnassa toimii Museovirasto. Hankinnan osapuolet ovat muodostaneet tätä tarkoitusta varten konsortion, johon on mahdollista ottaa lisäjäseniä. Hankinnan tavoitteena on toteuttaa käyttäjiä houkutteleva ja osallistava nykyaikainen kuvapalvelu, joka korvaa nykyisin käytössä olevan kuvakokoelmat.fi-palvelun. Hankittavan palvelun lähtökohtia ovat sen toimiminen alustana yhteisöllisyydelle, kuvallisuuden korostaminen, hyvät hakuominaisuudet ja käytettävyys. Hankinta tullaan toteuttamaan joko neuvottelumenettelynä tai kilpailullisena neuvottelumenettelynä.