Museoarviointi.fi

Museovirasto pyrkii takaamaan verkkosivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) mukaisesti.

Tämä saavutettavuusseloste koskee Museoiden arviointimallia osoitteessa www.museoarviointi.fi ja on laadittu 22.9.2020. Verkkosivusto on julkaistu 26.5.2016. Olemme tehneet saavutettavuusarvion itse.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Sivusto on ensijaisesti museoammattilaisille suunnattu verkkopalvelu. Sivustossa on osuuksia ja toiminnallisuuksia, jotka vaativat kirjautumisen.

Sivusto ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen kaikille avoimilla osuuksilla eikä kirjautuneiden osuuksilla. Visuaalisten elementtien tekstivastineissa on puutteita ja kontrastit saattavat joissain kohdin olla puutteellisia.

Sivustolta löytyvissä pdf -tiedostoissa on Museoiden arviointimallin koko sisältö, ohjeet ja sanasto. Pdf -tiedostoissa on tällähetkellä puutteita saavutettavuudessa. Puutteet tiedostoissa korjataan vuoden 2020 loppuun mennessä.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuus@museovirasto.fi

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Teemme Museovirastossa jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Tarjoamme myös tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Verkkosivuillamme on saatavissa useita yhteystieto-osoitteita ja voit asioida myös puhelimitse tai sähköpostitse.