Digitointia Journalistinen kuva-arkisto JOKAn tiloissa (kuva rajattu), Ilari Järvinen / JOKA / Museovirasto

JOKA – Yhteystiedot

joka@museovirasto.fi
p. 0295 33 6127

JOKA:n asiakaspalvelu on avoinna ti–to 10–15, suljettu ma, pe ja heinäkuussa.

Koronavirustilanteen edellyttämät turvallisuustoimet saattavat vaikuttaa palveluun.

Museoviraston tiloissa noudatetaan turvavälejä ja käsihygieniasta pidetään hyvää huolta. Otamme huomioon asiakasmääristä annetut rajoitukset ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Museovirasto seuraa valtioneuvoston, aluehallintovirastojen sekä kuntien ohjeita.

Tervetuloa!

TURVALLISET TILAT

Museoviraston tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa turvalliset tilat asiakkaille ja henkilökunnalle. Tiloja siivotaan tehostetusti, kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspäätteiden ja kosketuspintojen siivoukseen. Kävijöille tarjotaan mahdollisuus käsien desinfiointiin sisääntulon yhteydessä.

TURVALLISET VÄLIT

Pidämme asiakaspalvelutiloissa huolta siitä, että kävijöillä on mahdollisuus pitää riittävät turvavälit niin toisiinsa kuin henkilökuntaamme. Pidämme turvaväliä asiakkaisiin 2 m. Henkilökohtainen opastus aineistojen käyttöön tehdään turvaetäisyys huomioiden. Huomioithan turvavälin pitämisen myös liikkuessasi muualla kiinteistössä.

KASVOMASKIT

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia vieraillessasi Museoviraston asiakaspalvelutiloissa. Suositus koskee yli 12-vuotiaita. Tuothan oman kasvomaskin mukanasi!

KÄSI- JA YSKIMISHYGIENIA

Asiakaspalvelijamme noudattavat käsi- ja yskimishygieniaohjeita. Noudatathan sinäkin!

TULETHAN TERVEENÄ

Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin, kunnes olet täysin terve.

Museoviraston Kokoelma- ja konservointikeskus
Kanervikkotie 4, 01380 Vantaa

Tulo-ohje (pdf)

Henkilöhakemisto

Aineistotilauslomakkeet ovat tällä hetkellä poissa käytöstä. Otathan yhteyttä sähköpostitse joka@museovirasto.fi. Aineistotilausta tehdessäsi otsikoi sähköpostisi "AINEISTOTILAUS".

Aineistotilauslomake

Kuvapalvelujen hinnasto

Käyttösäännöt (pdf)

Finna

Flickr

Facebook